Program CASA VERDE

Picture1

 

 

 

SISTEM SOLAROM TERMOSIFON

 

Model DESCRIERE DIMENSIUNI PRET /SET
 160L/2.6  

200L/4

Apollon AL – 2.53m2 

2 x Apollon AL S.I. – 2.03m2

2010x1260x110 

 2010x1010x110

 4250.00RON tva inc. 

5685.00RON tva inc.

 Sistemele vin cu toate accesoriile si suport pentru acoperis inclinat sau plan.

Contracost intocmim documentatia pentru dosarul de tragere.

Transport in toata tara – 350Ron tva inc.

 

Descriere Sistem Solar

Produs din materiale selectate cu mare atentie, întotdeauna în conformitate cu standardele internaționale, detinand toate certificatele care garantează calitatea lor.

Sistemele Solarom sunt ideale pentru producerea de apă caldă menajeră (70 % – 100 % acoperire), acestea fiind disponibile în multiple dimensiuni si configuratii, în funcție de necesarul imobilului unde sunt instalate. Economie pe tot parcursul anului, chiar si in zonele insorite mai putin. Sistemele termosifon Solarom sunt sisteme de inalta calitate si estetica:
– Panourile colectoare Apollon AL are colectorul din cupru si placa absorbanta din aluminiu dintr-o singura bucată iar carcasa panoului realizata din aluminiu naval dintr-o singura bucata cea ce ce face ca panoul sa aiba o constructie robusta si etansare perfectă.
– Boilerul AELIOS executat din metal protejat la interior impotriva coroziunii de doua straturi din ceramica, izolat la exterior cu spuma poliuretana iar protectia exterioara executata dintr-un aliaj de inox si aluminiu ceea ce in confera un design estetic solid si superb.
– Suportul de sustinere are un design inteligent, usor de ajustat la suprafață atât plană cat și înclinată.

 

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-67065835-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');