Sistem Circuit Forţat – E

image17491

Solahart, lider mondial în domeniul sistemelor de apă caldă, prezintă o nouă soluţie adecvată pentru a satisface necesităţile de apă caldă în locuinţele în care, din orice motiv, nu se poate instala un system Solahart cu circuit natural (termosifon). Sistemul Solahart seria E combină înalta eficienţă a dispozitivelor de colectare BT din aramă şi titan, cu rezervor de înaltă calitate, rezistent în timp, conectat la o centrală inteligentă.

Pentru majoritatea locuinţelor, apa caldă reprezintă unul dintre costurile cele mai ridicate şi una din principalele cause ale emisiilor de gaz. Reducerea cantităţii de energie utilizată pentru încălzirea apei este unul din mijloacele cele mai bune de economisire şi de protejare în acelaşi timp a mediului înconjurător. Seria E Solahart reduce atăt costurile căt si emisiile de gaz, oferind modele ce se adaptează la diversele exigenţe.

Datorită unei mari flexibilităţi, sistemul seria E Solahart poate fi configurat ca unitate de pre-încălzire sau ca unitate autonomă, oferind apă caldă pentru multiple aplicaţii, în timp ce central controlează sistemul pentru a optimiza cantitatea de energie absorbită de sistemele de colectare BT. În plus, central oferă o serie de informaţii ulterioare, precum cantitatea de energie captată, temperature apei şi orele de funcţionare ale pompei, permitănd astfel monitorizarea sistemului şi cunoaşterea cantităţii de apă caldă pe care sistemul o produce gratis.

Capacitate Colectoare PRET €
300 Litri 2 2,623
300 Litri 3 2,842
400 Litri 3 3,370
400 Litri 4 3,934
600 Litri 6 4,573
800 Litri 6 5,026
800 Litri 8 5,555

Preturile NU includ T.V.A.

pdfDate tehnice
click aici pentru vizualizare

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-67065835-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');